Спорт
2 березня 2015
"Їдь додому, ти сьогодні вже своє відпрацював" або як Шевченко розібрався з київським таксистом
Російський футбольний коментатор Олексій Андронов розповів історію, яка сталася в Києві з Андрієм Шевченком
news-image

Російський футбольний коментатор Олексій Андронов розповів виданню sport.ua історію, яка сталася в Києві з Андрієм Шевченком після відбіркового матчу ЧС-2010 Україна-Англія.

Нагадаємо, матч відбувся в жовтні 2009 року в Дніпропетровську. Український форвард тоді не забив пенальті, але синьо-жовті здобули мінімальну перемогу (1:0) і вийшли в плей-офф.

"Я розповім не своє історію. Не буду говорити, чию. Але нічого кращого на тему Шеви і нетривіальних історій, я думаю, світ не придумав і вже ніколи не придумає, - говорить Андронов. - Після матчу Україна-Англія в Дніпропетровську так склалося, що Андрій разом з друзями в Києві переїжджав з одного розважального закладу до іншого, і робив це на таксі як законослухняний громадянин.

Читайте також:Футболісти "Дніпра" вшанували пам'ять свого фана, вбитого у зоні АТО

Таксист не бачив, хто до нього сів. Рушивши з місця, він почав говорити: "Ну ось що це за збірна? Цей старий, який пенальті вже навіть не може забити! Що це таке? Я йому повинен показати, куди бити чи що?". Коли доїхали до пункту призначення, Андрій підійшов до вікна вже з вулиці, взяв шашку, яка на даху таксі стоїть, вручив її таксисту і сказав: "Їдь додому, ти сьогодні вже своє відпрацював".