Суспільство
4 березня 2015
У Криму бастують водіїв тролейбусів
Страйк оголошено через заборгованість з виплати зарплати
news-image

Співробітники підприємства "Кримтролейбус" не вийшли у вівторок на роботу, оголосивши страйк через заборгованість з виплати зарплати, повідомив самопроголошений "глава" окупованого півострову Крим Сергій Аксьонов.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Интерфакс".

"Я б на місці співробітників "Кримтролейбусу" зробив те ж саме. Тролейбуси зараз вже підуть. Банк зарахує співробітникам гроші на картки під мої особисті гарантії, міністерство фінансів Криму протягом дня закриє заборгованість перед банком...", - сказав Аксьонов журналістам у Сімферополі.

За його словами, в бюджеті регіону є гроші для своєчасної виплати зарплат, ситуація в "Кримтролейбусі" стала результатом некомпетентних дій посадових осіб.

Він пообіцяв, що буде проведено розслідування, результатом якого стане, як мінімум - догана посадовим особам, як максимум - відсторонення від посад, зокрема й "міністрів".

Підприємство "Кримтролейбус" є одним з найбільших транспортних підприємств Криму, забезпечує тролейбусне сполучення в Сімферополі і роботу найдовшою в світі міжміської тролейбусної лінії Сімферополь-Алушта-Ялта.