Світ
5 березня 2015
Жінка померла при пологах, залишивши чоловікові чотирьох близнюків
36-річний житель американського міста Фенікс (штат Арізона) Карлос Моралес втратив свою дружину Еріку, яка померла під час пологів від рясної кровотечі.
news-image

Жінка стала матір'ю чотирьох здорових немовлят, яких тепер вдівцеві доведеться ростити самотужки, повідомляє Єдність.інфо з посиланням на NY Daily News.

Коли його дружина народжувала, Карлос перебував на будівельних роботах за містом.

"Я з нетерпінням чекав закінчення зміни, так як думав, що цей день стане найщасливішим у моєму житті. Виявилося, він став найстрашнішим", - розповів чоловік.

Приїхавши в лікарню до дружини, він виявив її палату закритою. Лікарі сказали Карлосу, що Еріка не перенесла пологів і померла.

 

"Вона була в порядку, але потім щось сталося. Її не стало буквально в один момент. Це було жахливо. Я ніяк не міг повірити в те, що сталося", - заявив Карлос Моралес.

За кілька хвилин до загибелі американка народила чотирьох близнюків: трьох дівчаток і одного хлопчика. Маленькі Пейслі та Еріка досі перебувають у лікарні, батько відвідує їх щодня.

Читайте також:За красиві очі злочинець з Каліфорнії починає кар'єру в індустрії моди

Усвідомивши, що зарплати будівельника не вистачить, щоб виховувати чотирьох дітей, Карлос Моралес почав інтернет-кампанію на сайті GoFundMe. За місяць вдівець отримав від інтернет-користувачів більше 300 тисяч доларів. Втім, наймати няню для своїх малюків американець не має наміру.

"Мені доводиться всьому вчитися з нуля - як їх годувати, як купати, коли укладати спати. Це неймовірно складно, але я зроблю все, щоб мої діти виросли здоровими і забезпеченими", - заявив Карлос Моралес.