Світ
5 березня 2015
Геймер помер в інтернет-кафе після 19 годин безперервної гри
Запис з камери відеоспостереження підтвердив, що молодий чоловік жодного разу не зробив перерву.
news-image

У китайському інтернет-кафе геймер помер після 19 годин безперервної гри. Як повідомляє портал британського видання Telegraph, 24-річний Ву Тай грав у World of Warcraft, передає Є ! Єдність.інфо.

Запис з камери відеоспостереження підтвердив, що молодий чоловік жодного разу не зробив перерву. У якийсь момент він почав сильно кашляти, а потім знепритомнів у своєму кріслі.

Як з'ясувалося, Ву Тай часто бував у цьому шанхайському інтернет-кафе, де грав у свою улюблену гру разом з іншими її шанувальниками. На відеозаписі відображено, як вони в шоці дивляться на медиків, які виносять їх товариша із залу.

Приятель загиблого Хсін Ло першим помітив, що Ву Тай зблід і явно відчув себе погано.

"Я почув, як він стогне, і обернувся подивитися, в чому справа. Він виглядав дуже блідим і тримав біля рота закривавлений носовичок", - сказав очевидець.

Хсін Ло викликав швидку допомогу. Медики, що приїхали нічого не змогли вдіяти: Ву Тай був уже мертвий.

У поліції повідомили, що точну причину смерті встановить розтин. Однак, як зазначають правоохоронці, версія про те, що любитель відеоігор помер від перевтоми, вельми вірогідна.
Раніше аналогічний випадок стався з 32-річним жителем тайванського міста Гаосюн. Він також помер в інтернет-кафе після довгої і безперервної гри в одну з "стрілялок". Співробітники закладу розповіли, що чоловік міг грати цілодобово і деколи засинав прямо за комп'ютером. Причиною смерті назвали серцевий напад, що виник на тлі перевтоми.