Наука та технології
8 березня 2015
Німці придумали фарбу, яка покарає любителів мочитися на будівлі (відео)
Місцева організація за чистоту міста додумалася використовувати якусь цікаву субстанцію
news-image

Місто Гамбург (Німеччина) вже давно потерпає від дуже неприємної і «пахучої» проблеми, передає Єдність.

Так вже вийшло, що любителі нічних походеньок і пива не завжди здатні донести випите до вбиральні і згодні справляти свої потреби прямо на вулиці.

Це стало на стільки звичайним явищем, що місцева влада почала активну боротьбу з непорядними громадянами. Але, що б вони не робили - ніщо не рятувало.

Місцева організація за чистоту міста додумалася використовувати якусь цікаву субстанцію, яка здатна відштовхувати рідину, в тому числі - і сечу. Працює вона дуже просто, але дуже ефективно. Сама по собі вона майже не помітна, легко наноситься на будь-яку поверхню і не дає рідині розтікатися по ній. Замість цього спеціальна фарба перетворює рідину в великі краплі і ефектно відштовхує їх в протилежну сторону.

Таким чином, недоброзичливий хуліган, які зважитися підмочити основу будівлі, швидше за все підмочить свою репутацію, штани і взуття. А так як потрапити під золотий дощ охочих не так вже й багато, вирішення проблеми майже готово. Залишилося тільки нанести фарбу на будівлі та встановити камери, щоб потішатися над хуліганами.

Читайте також:Вчені знайшли туалети мурах