Суспільство
10 березня 2015
Російський депутат пов'язав відкриття топлес-перукарні в Росії з радіоактивними відходами з Чорнобиля
Віталій Мілонов впевнений, що еротичний салон в Кемерові треба закрити
news-image

Керівництво і співробітники чоловічої еротичної перукарні в Кемерові повинні пройти обстеження у психіатрів, заявив «Російській службі новин» депутат Заксобранія Санкт-Петербурга Віталій Мілонов, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на російські ЗМІ.

«Недостатньо добре законсервований чорнобильський бункер дозволив деяким водам протікати через зону зараження, і, зливаючись в струмочки токсичних радіоактивних відходів, за допомогою західного переносу дістатися до Кемерова. Група людей напилася цієї води і зійшла з розуму, і відкрила таку гидоту. У наявності огидна робота кемеровських медиків », - сказав він.

Раніше місцеві ЗМІ писали про плани по відкриттю в березні закладу нового формату - майстри-жінки будуть обслуговувати клієнтів топлес. Зараз йде набір перукарів, і його основні умови - мати досвід і красиву зовнішність.

За словами власників перукарні, при бажанні можна роздягнути і майстра манікюру, і масажиста, і навіть адміністратора. Наголошується, що будь-який бажаючий може записатися і прийти на безкоштовну пробну стрижку. Якими будуть ціни на послуги, не уточнюється.

Читайте також: Порнозірка Саша Грей підкорила Росію своїм дебютним романом