Події
10 березня 2015
"Опозиційний блок" заперечує затримання бойовиками Звягільського
Втім, у деяких ЗМІ вже з'явилися повідомлення про смерть нардепа
news-image

"Опозиційний блок" не підтверджує інформацію про те, що нардепа Юхима Звягільського затримали бойовики в Донецьку, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Lb.ua.

Повідомлення про арешт Звягільського з'явилися вчора пізно ввечері на деяких сайтах з посиланням на анонімні джерела в Донецьку. Затримання нібито пов'язане з тим, що Звягільський відмовився перепідпорядковувати шахту Засядька представникам ДНР.

Джерела LB.ua в "Опоблоці" не підтверджують факт арешту Звягільського в Донецьку. При цьому телефон нардепа не відповідає.

 Водночас, на деяких сайтах з'явилися повідомлення про те, що  народний депутат України Юхим Звягільський помер в Донецьку, перебуваючи в найголовнішій катівні терористів „Донецької народної республіки” – підвалі донецького облуправлінні СБУ.


Зокрема, про таку новину повідомляє „Преса України” з посиланням на інформацію з соціальних мереж.

Смерть народного депутата України, за попередніми даними, настала в результаті сердечного нападу.

Підтвердження цієї інформації поки що відсутнє як і зі сторони української влади, так і зі сторони терористів „Днр”.

Читайте також: Бойовики «ДНР» заарештували нардепа Звягільського

Нагадаємо, Звягільський контролює шахту Засядька, де минулого тижня стався вибух, що забрав життя більш ніж трьох десятків шахтарів. Після цього ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив, що шахту ім. Засядька в Донецьку "націоналізують".