Резонанс
11 березня 2015
Пенсіонерка викликала міліцію, щоб заарештувати озброєного холодною зброєю Івана Урганта
Пенсіонерка викликала міліцію, щоб заарештувати телеведучого Івана Урганта.
news-image

Днями в міліцію зателефонувала схвильована 70-річна пенсіонерка Маргарита Миколаївна. Жінка була вельми налякана і твердила в трубку, що по її під'їзду бігає Ургант з ножем у руках.

Незважаючи на всю, здавалося б, очевидну неправдивість ситуації, поліцейські все-таки відповіли на виклик і відправили до будинку жінки наряд поліції.

Коли органи правопорядку прибули на місце, ніякого Урганта вони, зрозуміло, не виявили і стали розбиратися, чому Маргарита Миколаївна зробила хибний виклик.

З'ясувалося, що жінка іноді страждає галюцинаціями і цього разу це був той самий випадок. Чому їй привидівся саме Іван? Відповідь проста - пенсіонерка є великою прихильницею передачі.

"Коли опитували літню жінку, вона зізналася, що у неї бувають галюцинації, і вона дуже любить дивитися телевізор. Після чергового перегляду програми "Вечірній Ургант" їй здалося, що зірка екрану знаходиться у неї в під'їзді з холодною зброєю", - повідомило джерело в правоохоронних органах.

Поліція вирішила в цей раз обійтися без адміністративних штрафів за помилковий виклик і не висунула пенсіонерці жодних звинувачень.

Читайте також:У Саудівській Аравії кілька осіб заарештовано за танці на вечірці