Резонанс
12 березня 2015
"В ПАРЄ всі обговорюють, що сталося з Путіним", - Ар'єв
На комітеті ПАРЄ порядок денний на другому плані. Всі обговорюють що сталося з Путіним
news-image

Володимир Ар'єв, народний депутат України та член української делегації до ПАРЄ, перебуває в робочій поїздці до Парламентської асамблеї розповів, що робота комітету відійшла на другий план на тлі повідомлень про зникнення президента росії Володимира Путіна.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

"На комітеті ПАРЄ порядок денний на другому плані. Всі обговорюють що сталося з Путіним. Посилаються на якусь радісну інформацію з Ізраїля. Не виключено. Але так само можливо що Путін просто грається в психологічні ігри, виписані у підручниках КГБ. Скоро про все дізнаємося. Може просто середньовічні зали голандського сенату навівають думки про палацові перевороти...", - написав Ар'єв на своїй сторінці в Фейсбуці, додавши фото для ілюстрації.

Читайте також:На картині 14 століття зобразили помираючого Путіна (ФОТО)

Нагадаємо, що Путіна не видно 6-й день поспіль. Скасована участь в колегії ФСБ РФ та візит до Астани.

Раніше Reuters з посиланням на джерело в урядових колах Казахстану повідомляло, що Володимир Путін скасував запланований на цей тиждень візит в Астану через можливу хворобу.

Тим часом, в соцмережах активно обговорюють те, що президент Росії вже деякий час не з'являється на публіці, і припускають, що з російським президентом сталося непоправне. Чутки про те, що Путін помер ще більше активізувалися після повідомлення від імені Дмитра Медведєва в "Твіттері" про смерть Путіна. Після цього кремлівські чиновники поспішили запевнити, що аккаунт Медведєва зламали.