Шоу-біз та культура
13 березня 2015
З пафосною піснею про світ Поліна Гагаріна представить Росію на Євробаченні
Цікаво, що продюсером співачки є музикант Костянтин Меладзе
news-image

Представляти Росію на «Євробаченні-2015» буде переможниця другої «Фабрики зірок» Поліна Гагаріна. Про це стало відомо з вечірнього випуску новин на Першому каналі, повідомляє Є | Єдність.інфо.

Як заявила в сюжеті співачка, її пісня стане посланням світу.

Гагаріна виконає на «Євробаченні» пісню «A Million Voices» («Мільйон голосів»).

Ця композиція - «дитя інтернаціональної  команди авторів»: її написали Габріель Аларес, Іоаким Бьернберг, Катріна Нурберген, Леонід Гуткин і Володимир Матецький.

Продюсер співачки Костянтин Меладзе заявив, що Поліна більш ніж гідно виступить на конкурсі.

«Співачка виступатиме в романтичному образі, так як пісня піднесена, пафосна,» - зазначив в інтерв'ю Меладзе.

Високо оцінила шанси росіянки і продюсерка Діми Білана, який завоював перше місце на «Євробаченні» у 2008 році, Яна Рудковська:

«Вона шалено талановита дівчина з прекрасними зовнішніми і вокальними даними і великою харизмою. Мені здається, що у неї все складеться і вона зможе потрапити в першу трійку призерів ».

Відзначимо, що Поліна Гагаріна прославилася в 2003 році завдяки перемозі у телепроекті «Фабрика зірок-2». У неї вже є кілька сольних альбомів і великий досвід участі в музичних конкурсах.

Читайте також: "Участь Росії в Євробаченні - постріл у спину Лаврову та Чуркіну", - депутат Санкт-Петербурга

Нагадаємо, що ще рік тому російські співаки та політики обурювалися через перемогу в «Євробаченні» артиста Томаса Нойвірт, який виступав в образі бородатою співачки Кончити Вурст. Пропонувалося навіть більше не відправляти артистів на цей конкурс. Проте через час пристрасті вщухли, і Гагаріна вже 19 травня виконає свою пісню в першому півфіналі. Разом з нею в одній групі виступатимуть представники Сербії, Данії, Білорусії, Румунії, Албанії, Грузії та Угорщини.

Фінал «Євробачення» відбудеться 23 травня.