Війна
13 березня 2015
Вбито терориста, який організував теракт в Одесі
Під Мар'їнкою було вбито Андрія Гончарука, організатора терактів
news-image

12 березня,вночі, під Мар'їнкою був знищений один з лідерів миколаївського Антимайдану,активний учасник НЗФ Андрій Гончарук, 1995 р.н, з псевдонімом "Молодий" – повідомляє Єдність.інфо.  зсилаючись на голову громадської організації ГІ «Права справа» Дмитра Снєгирьова.

2 березня 2014 р. Гончарук брав участь і був одним з організаторів блокування в'їзду військової техніки в Миколаїв на виїзді з мікрорайону Варварівка. – пише у своєму фейсбукі Снєгирьов.

Гончарук був оголошений міліцією у розшук в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 279 КК України «Блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод».

Також приймав активну участь в бойових діях на Сході України в лавах так званої "Республіканської гвардії" самопроголошеної республіки у загоні "Вікінг" (військова розвідка)

За данними аналітичного відділу ГІ "Права Справа" мав відношення до організації терористичних актів в м.Одеса."Молодий" займався вербуванням уродженців м. Миколаїв та м. Одеса, з метою організації диверсійних груп для проведення терактів в цих містах.