Світ
17 березня 2015
Сергій та Ірина Безрукови зробили заяву після смерті сина
Повідомлення від зоряного подружжя з'явилося на офіційному сайті Сергія Безрукова.
news-image

Сергій та Ірина Безрукови зробили офіційну заяву, в якій висловилися щодо смерті Андрія Ліванова, передає Є | Єдність.інфо.

«Смерть - це горе, а не привід для новин. Те, що сталося - особиста трагедія родини Безрукових. Просимо засоби масової інформації та інших осіб утриматися від будь-якого збору і поширення інформації за даними обставинами», - свідчить заява.

У своєму Фейсбуці Ірина Безрукова опублікувала чорно-білий портрет покійного сина.

«Любов всього життя мого ... Ти прекрасний, мудрий, чистий і світлий. Друг мій. Кращий мій друг. Люблю тебе... Ма... », - підписала фотографію актриса.

Численні шанувальники Безрукової висловили їй співчуття

Нагадаємо, 25-річного Андрія Ліванова знайшли мертвим у Москві в квартирі Безрукових 14 березня. Протягом тривалого часу родичі не могли до нього додзвонитися, а після виявилося, що хлопець не з'явився на роботі в Губернській театр Сергія Безрукова.

Рятувальники виявили в квартирі бездиханне тіло молодого чоловіка без зовнішніх ознак насильницької смерті. Прибулі на місце лікарі швидкої допомоги вже нічим не могли допомогти і констатували смерть Андрія. Як вдалося з'ясувати, ще до від'їзду батьків Ліванов скаржився на високу температуру і загальне нездужання.

Читайте також: Сина Ірини Безрукової знайшли мертвим

Дізнавшись про трагедію, Ірина терміново вилетіла до Москви. Її чоловік актор Сергій Безруков поки залишається в Іркутську, де у нього заплановані гастролі і зйомки в новому фільмі. Поліція проводить перевірку за фактом смерті пасинка Безрукова. Правоохоронці з'ясовують обставини загибелі молодої людини.