Світ
18 березня 2015
Російський депутат розмістив на своїй сторінці у соцмережі порно
Чоловік розмістив фотографію з жіночими статевими органами, підписавши її "Риболовля на поплавок"
news-image

Фотографія еротичного змісту з'явилася на особистій сторінці у Фейсбуці 46-річного депутата партії "Справедлива ​​Росія" Олександра Норіціна незабаром після обрання.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на LifeNews.

Нардеп отримав мандат в березні і відразу ж оскандалився тим, що насамперед розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію з жіночими статевими органами, підписавши її "Риболовля на поплавок".

Колеги Норіціна жартують, що на депутата Законодавчих зборів вплинув весняний настрій. Однак, як пояснив  сам Норіцін, непристойний знімок з'явився на його сторінці випадково.

"Знаєте, Інтернет - великий смітник, там багато і поганого, і хорошого. Буває, що спливають випадкові вікна, мабуть, я натиснув на одне з таких і розмістив фото, - прокоментував депутат. - Я навіть не знав про це, мені подзвонили друзі - мовляв, ти з глузду з'їхав? Фото провисіло недовго, я тут же його видалив".

Мандат депутата Законодавчих зборів Свердловської області офіційно був переданий Олександру Норіціну відразу після того, як віце-спікер регіонального парламенту Георгій Перський прийняв рішення про добровільне складання повноважень.

Читайте також:Російський депутат пов'язав відкриття топлес-перукарні в Росії з радіоактивними відходами з Чорнобиля