Суспільство
18 березня 2015
Жириновський розповів, що під час "окупації" Криму Україною над кримчанами знущались та забороняли говорити російською мовою (відео)
Лідер ЛДПР на сьогоднішньому мітингу-концерті у Москві назвав анексію Криму “найголовнішою подією нинішнього століття”.
news-image
“Крим 23 роки незалежності України жив в окупації, а зараз, “возз’єднавшись” з Росією, “виявився у вільній країні”, – заявив сьогодні лідер ЛДПР Володимир Жириновський на мітингу-концерті “Ми разом” у Москві, передає Є | Єдність.інфо.

Мітинг-концерт був присвячений річниці підписання президентом Росії Володимиром Путіним договору про включення Криму до складу Російської Федерації.

“Кожне століття відзначене якимись подіями: у XIX столітті розгромили Наполеона, у XX – Гітлера, а XXI століття стане століттям возз’єднання Криму і Росії, Севастополя та Росії. Перемога без жертв, без крові », – сказав Жириновський.

Слід також сказати, що у своєму виступі Жириновський закликав усіх громадян Росії їхати в “російський Крим” на відпочинок. На що ведучий телеканалу "Дощ" зазначив, що особисто Жириновський не може поїхати, куди заманеться, бо політик знаходиться під санкціями ЄС.

Читайте також: Путін виступив на мітингу- концерті на честь річниці анексії Криму та назвав росіян і українців одним народом.