Політика
19 березня 2015
Ківалов стверджує, що у ГПУ немає на нього справи
Нардеп зазначив, що у одеського губернатора Ігоря Палиці прогресує весняне загострення.
news-image

Одіозний нардеп Сергій Ківалов стверджує, що Генпрокуратура не розслідує проти нього кримінальну справу. Про це він написав у Фейсбуці, передає Є | Єдність.інфо.

"Я про весняне загострення хотів сказати ... Воно прогресує у одеського губернатора Палиці. Вчора через прес-службу Одеської ОДА він цинічно і примітивно набрехав всім ЗМІ. Палиця поширив інформацію про те, що він був викликаний до Генеральної прокуратури і нібито давав проти мене свідчення по якийсь відновленій справі, що стосується моєї статті річної давності в газеті «2000»", - пише нардеп.
"У Генеральній прокуратурі України немає жодної "відновленої за заявою Палиці" справи проти мене за статтю в газеті", - прокоментував він заяву губернатора Одеської області Ігоря Палиці про відновлення такої справи через статтю в газеті "2000", яка містила сепаратистські заклики.

Водночас Ківалов стверджує, що ГПУ розслідує справу проти самого Палиці.

"Його викликали в ГПУ у зв'язку з розслідуванням кримінальної справи щодо розкрадання нафтопродуктів. І у цій справі він проходить далеко не свідком. Також, наскільки мені відомо, Генпрокуратура розслідує схеми контрабанди на одеській митниці. І Палиця - також фігурант у цій справі", - написав він.

Також Сергій Ківалов нагадав про скандальну смс-переписку між одеським губернатором та нардепом Хомутинником, що відбувалася під час засідання у Верховній Раді.

"Думаю, в пам'яті багатьох свіжі спогади про скандальну смс-переписку з одеським губернатором. Це був, по суті, корупційний інструктаж. Так, намагаючись приховати свій кримінал, обласний чиновник намагається «перевести стрілки». Відомо, що у неврівноваженого губернатора починається істерика і нервовий тик, коли в ЗМІ з'являється рядок критики на його адресу. Напевно, тому він придумав такий, як йому здавалося, блискучий хід. Урок креативу від Палиці "Як відвести від себе удар в ЗМІ в разі паніки", - підсумував Ківалов.
Читайте також: Палиця дав свідчення проти Ківалова в ГПУ