Шоу-біз та культура
20 березня 2015
Кікабідзе переклав на грузинський "Червону руту" і заспівав її в Києві (відео)
Глядачі із задоволенням підспівували артисту.
news-image

Народний артист Грузії, знаменитий співак і актор Вахтанг Кікабідзе в рамках всеукраїнського туру дав сольний концерт в Києві, повідомляє Є | Єдність.інфо.

Свій двогодинний виступ артист присвятив пам'яті Небесної сотні.

"Треба зробити все, щоб смерть цих хлопців на Майдані була не даремною, - звернувся Кікабідзе до залу. - Україні зараз дуже важко, але треба пам'ятати, що це пройде і все буде добре. Діти наші будуть щасливі, і країна буде красивою, спокійною і співучою. Якщо я доживу, буду дуже радий. Величезне вам спасибі за квіти, бажаю вам здоров'я ".

Співак підготував для українських глядачів сюрприз - перевів на грузинську мову пісню Володимира Івасюка "Червона рута" і виконав її разом із залом. Точніше, приспів на українському співали глядачі, все інше - Кікабідзе.

Після Києва Вахтанг Кікабідзе виступить у Харкові (22 березня) та Одесі (24 березня). 
Нагадаємо, з 2008 року, коли РФ вторглася в Грузію і окупувала частину її території, 76-річний співак відмовився від концертів в Росії. Кікабідзе з перших днів підтримав Майдан, активно виявляв свою проукраїнську і антипутінську позицію. За словами артиста, все, що відбувається зараз на Донбасі, Кремль здійснює за тим же сценарієм, що і в Грузії сім років тому.

Читайте також: Вахтанг Кікабідзе хоче отримати політичний притулок в Україні