Події
22 березня 2015
Геращенко підтвердив загибель Януковича-молодшого. Царьов - теж
Член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко і колишній регіонал, один з лідерів сепаратистів Олег Царьов підтверджують інформацію про загибель на Байкалі Віктора Януковича-молодшого
news-image

Про це вони заявили в ефірі Дождя.

«За офіційними каналами ця інформація не надходила, але я наводив довідки через тих людей, які знали Віктора Януковича-молодшого, і вони мають інформацію про це. Так, це дійсно так. Віктор Янукович-молодший відпочивав у районі озера Байкал. У цей час можна їздити по кризі. Йому, можна сказати, не пощастило. Судячи з інформації від тих людей, які вижили в цій трагедії, він потрапив на те місце, де стара крига межує з новою кригою. І там сталася ця трагедія. Машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік. Це був Volkswagen Multivan. Чотири людини вискочили відразу, одного витягали з води, а Янукович був пристебнутий і пішов з машиною на дно», - сказав Геращенко.

Це ж підтвердив і Царьов: «Я зателефонував своїм друзям, які контактують з Януковичем, і вони мені підтвердили не надто радісну новину».

Колишній заступник голови Партії регіонів розповів, що не контактує з Януковичем після подій на Майдані, але знає про трагедію від людей, близьких до сім'ї президента-втікача.

За його словами, Янукович-молодший неодноразово їздив на Байкал.

Читайте також:"Якщо син Януковича дійсно загинув, той сприйме цю ситуацію як кару Божу і остаточно зійде з розуму",-  нардеп

Нагадаємо, сьогодні низка ЗМІ повідомила, що син екс-президента України Віктор Янукович-молодший загинув на озері Байкал, коли автомобіль з іще 5 пасажирами провалився під лід.

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає, проте прес-служба його колишнього однопартійця Нестора Шуфрича вже розмістила у Фейсбуці співчуття з приводу загибелі Віктора Януковича-молодшого.