Політика
23 березня 2015
Наєм заявив у міліцію про побиття під "Укрнафтою"
Народний депутат Мустафа Наєм написав заяву в міліцію про побиття біля будівлі "Укрнафти" у присутності керівництва компанії
news-image

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Він розповів, що в ніч на 23 березня його не пустили всередину будівлі "Укрнафти", незважаючи на положення закону про статус народного депутата, яке дозволяє члену парламент безперешкодно входити на територію будь-якого підприємства, незалежно від форми власності та підпорядкування.

"Побиттів до напівсмерті не було. Але при спробі увійти до будівлі до мене дійсно застосували силу. Написав заяву в міліцію, вказавши, що все це відбувалося в присутності керівництва "Укрнафти", - повідомив М.Наєм.

Він також наголосив, що "охоронці", яких найняло керівництво компанії, не мають права на носіння зброї.

Нагадаємо, 22 березня в приміщенні "Укрнафти" забарикадувалися озброєні люди без розпізнавальних знаків. Спочатку повідомили, що то були представники батальону "Дніпро-1", з годом - батальйони міліції "Луганськ-1". До журналіств вийшов заступник голови "Укрнафти" Захаров, який повідомив, що в приміщенні компанії знаходяться співробітники охоронної компанії "Секьюр Ай Ті". За його словами, охоронців найняла сама компанія для захисту від рейдерських захоплень. До приміщення намагалися потрапити журналісти та народні депутати, однак їх не впустили, а біля дверей державної компанії відбулася сутичка.