Суспільство
25 березня 2015
Футболісти збірної України провідали поранених бійців АТО та візьмуть вояків на євроматч з Іспанією (фото)
Збірники подарували військовим футболки збірної та "осяяли" їхні обличчя радістю.
news-image

Гравці національної збірної України з футболу відвідали поранених бійців АТО, які проходять лікування в нейрохірургічному відділенні столичного військового шпиталю, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на ТСН.

Серед тих, хто прийшов до вояків, були Руслан Ротань, Анатолій Тимощук, Артем Федецький, Андрій Пятов, Євген Хачеріді, новачок збірної Микита Бурда. Хлопці подарували бійцям футболки національної команди, зробили фото на пам'ять та пообіцяли запрошувати героїв на усі матчі "синьо-жовтих".

На найближчий із них, що відбудеться 27 березня у Севільї проти збірної Іспанії у відборі на Євро-2016, візьмуть п'ятьох бійців із госпіталю.

 

"Вони - герої. Звісно, ми зі свого боку підтримуємо їх, як можемо. Війна - це горе для будь-якої сім'ї, країни, для кожної людини. Кожен із нас зацікавлений у тому, щоб не було війни. Вірю, що наш прихід сюди дасть їм можливість швидше одужати, вийти із цього закладу і насолоджуватися життям", - сказав Анатолій Тимощук у коментарі ТСН про зустріч із вояками.
Читайте також: Матч "Динамо" - "Евертон" встановив рекорд з відвідуваності