Резонанс
25 березня 2015
У Маріуполі за розбій затримано чотирьох міліціонерів 
Матеріали справи направлені до прокуратури
news-image

Про це  повідомляє Є | Єдність.інфо  з посиланням на прес-службу МВС Донецької області.

До чергової частини Орджонікідзевського райвідділу міліції Маріуполя надійшов сигнал про бійку в під'їзді однієї з багатоповерхівок. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці було затримано четверо чоловіків, які мали при собі вогнепальну зброю: пістолет "Форт 12" і автомат Калашникова. Особи затриманих встановлені. Усі четверо виявилися співробітниками підрозділу, який забезпечував охорону важливого об'єкта.

Встановлено, що ввечері 24 березня зазначені працівники міліції залишили місце несення служби і вирушили за викликом знайомої подружньої пари. Вони повинні були припинити сімейний конфлікт, але стали на бік однієї зі сторін і вдалися до протиправних дій. Правоохоронці нанесли господарю будинку тілесні ушкодження, зробили кілька пострілів з вогнепальної зброї та заволоділи майном потерпілого.

Під час затримання міліціонери перебували в стані алкогольного сп'яніння.

"Міліціонерів, які вчинили цей зухвалий злочин, чекає кримінальна відповідальність Виправдань не буде нікому з них", - зазначив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Матеріали справи направлені до прокуратури Донецької області.

Читайте також:Екс-голова Донецької ОДА розповів про масове звільнення міліціонерів