Шоу-біз та культура
28 березня 2015
Найкращі та найгірші вбрання зірок на премії YUNA - 2015
Андре Тан прокоментував вбрання зірок на YUNA
news-image

Відомий український модельєр Андре Тан спеціально для сайту ТСН прокоментував найяскравіші вбрання зірок на четвертій музичній премії YUNA - 2015 повідомляє Єдність.інфо.

Андре оцінив найоригінальніші і ті, що запам'яталися, на його погляд, образи артистів. В поле зору потрапили Маша Єфросиніна, Оля Горбачова, Тоня Матвієнко, солістка The Hardkiss Юля Саніна, "НеАнгели", Камалія та багато інших.

Маша Єфросиніна У Маші відмінний смак, вона завжди виглядає бездоганно. У Маші шикарна фігура, і цей комбінезон в стилі 70-х підтвердження її бездоганного смаку. Стильно, модно, дорого і вишукано.

Ольга Горбачова Не знаю, як довго Оля збирала гроші на цю сукню з останньої колекції Еміліо Пуччі. Але сукня говорить сама за себе. Вона дійсно ідеальна і ідеально сидить на фігурі Олі. Незважаючи на те, що це дрібний бісер, він не втратив своєї актуальності. Це плаття було модним 30 років тому, і буде таким і ще через 30 років. У цій сукні буде виглядати як Барбара Стрейзанд, так і Опра Уінфрі, якщо б вона схудла.

Alyosha Дивлюся на Alyosha і думаю, що вона трошки загралася в українській тематиці. Власне кажучи, українська тематика лоб у лоб вже давно не актуальна. Це носять тільки відсталі шари населення. Відчуття таке, ніби Alyosha купила цей комплект на розкладці і одягла на  найголовнішу музичну премію. У неї шикарна фігура. Але ні для кого не секрет, що білий завжди повнить, і навіть корсет не рятує ситуації.

Юля Саніна, The Hardkiss Юля завжди відрізняється вишуканим смаком. І ми вже звикли, що її образ це Леді Гага українського розливу. З її фігурою можна експериментувати як завгодно. І навіть ці величезні мішкуваті штани в актуальному сьогодні стилі мілітарі сидять на Юлі чудово. Одним словом, негіднику все до лиця.

"НеАнгели" Дивлюся на "НеАнгелів" і згадую табір, що йде в небо... Незважаючи на те, що хіти цього дуету співає вся країна, особливим смаком дівчата не відрізняються. Хоча, потрібно визнати, що іноді попадають у десятку. Але в цьому випадку більше, ніж на трійку не котить.


Нагадаємо, Тіна Кароль та Іван Дорн стали кращими виконавцями України. У Києві пройшла щорічна музична премія YUNA.