Війна
30 березня 2015
В Артемівську Донецької області міліція вилучила боєприпаси з посилки
Відкрито кримінальне провадження.
news-image

Співробітники Артемівського міського відділу міліції вилучили 90 патронів калібру 5,45 та пістолет для стрільби сигнальними ракетами з посилки військовослужбовця у відділенні "Нової пошти" в  Артемовську, пише Є | Єдність.інфо, посилаючись на повідомлення відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Донецькій області, який,  в  свою чергу, посилається на начальника міськвідділу Дмитра Кожухівського.

До міліції надійшло повідомлення від військовослужбовця ЗСУ про те, що при перевірці сумки з особистими речами товариша по службі він виявив три згортки з патронами і пакет з предметом, схожим на пістолет для стрільби сигнальними ракетами. Військовослужбовці, які несли службу в приміщенні поштового відділення, викликали міліцію.

Правоохоронці встановили, що речі належать солдату, який після поранення перебуває на лікуванні в Харкові", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами).

Читайте також:"Дніпро-1" переходить до складу Нацгвардії