Український телеведучий Данило Грачов шкодує про те, що говорив і думав про Росію ще рік тому
Нове ранкове шоу на російському телеканалі НТВ під назвою "Кава з молоком", яке стартувало 30 березня, тепер веде український телеведучий Данило Грачов.
news-image

Ця новина викликала бурхливі обговорення і град критики в бік ведучого в соцмережах, причому як з боку українських телеглядачів, так і з боку російських. В інтерв'ю «Анатомії дня» Грачов відверто розповів про Україну, Росію та роботу на НТВ. 

Про це повідомляє Єдність.інфо.

Рік тому всі на Україні були сп'янілі Майданом, говорить Грачов, і всі, хто «не скакав», вважалися зрадниками.

За його словами, почавши працювати на російському телебаченні, він на деякі речі подивився по-іншому. У соцмережах Данило вже написав, як він шкодує про те, що говорив і думав про Росію ще рік тому.

 

«Тоді я, напевно, був ображений. Дуже був ображений. Моя сім'я живе в Донецьку, і все це відбувається в реальному часі. І обстрілюють і наш будинок в тому числі ... І я навіть так скажу: тобі абсолютно пофіг, хто і з якого боку. Тобі страшно, що в твоїх близьких потрапить. А як ти будеш розбиратися? »

Раніше, на своїй сторінці ВКонтакте Грачов уточнив, що проект "Кава з молоком" буде без політики, негативу і жерсті.

"Я розумію, що хтось мене не зрозуміє і не підтримає. Але я хочу сказати головне - моя робота зараз тут, а моє серце в Україні. Я завжди був з вами відвертим, не приховував своїх поглядів, таким і залишаюся", - написав він.

Нагадаємо, що в українських проектах Грачов виступав модним експертом і стилістом.