Світ
1 квітня 2015
Ветеранам Заполяр'я нагадали, що їх поховають за рахунок держави
Після отриманих листів людям ставало погано.
news-image

У Мурманську  ветеранам Великої Вітчизняної війни прийшли листи з нагадуванням, що їх поховають за рахунок держави. Про це  повідомляє Є | Єдність.інфо, посилаючись на портал "Конфликты и закон".

Такі послання, за даними регіонального філіалу «Пошти Росії»,  були розіслані всім ветеранам у Заполяр'ї від «Військово-меморіальної компанії». 

Деяким ветеранам, як з'ясували кореспонденти видання, після отримання таких листів ставало погано. Тим часом директор філії «Військово-меморіальної компанії» переконаний, що ці листи не заслуговують такої реакції.

 

 

Це інформація про ритуальні послуги. Ну і що з того? У нас  в країні похорон немає чи що? У нас тут тільки ветерани вмирають? Ну, смішно, правда. Я ж не написав у листі «я вас чекаю», вибачте мене. Я написав, які пільги є», - наводить його слова портал.

"ВМК" є найбільшою компанією в Росії з надання ритуальних послуг, повідомляється на її сайті. Компанія виготовляє і встановлює за рахунок держави пам'ятники померлим і загиблим військовослужбовцям.

Читайте також: Російський дисидент Сергій Ковальов: Путін набагато гірше, ніж Сталін