Суспільство
1 квітня 2015
Донецький блогер виявив точну адресу бойовика Мотороли
Донеччанин вирахував адресу бойовика Мотороли згідно опублікованим його дружиною фото в соцмережі
news-image

Нагадаємо, бойовик Моторола подарував дружині на день народження позашляховик Pegeot 2008 за півмільйона гривень, пише Є | Єдність.інфо.

В свою чергу, дружина терориста, Олена Павлова, не забарилася похвалитися подарунком і опубліковала фото у соцмережах.

Донецький блогер veselchak_jk у своєму ЖЖ, подякував "тупій дружині" Мотороли за те, що вона розповіла таким чином, де мешкає родина терориста.

"Для донеччанина, який багато ходить пішки й виходив всю центральну частину міста, а тим більше для того, хто дуже скучив по своєму місту, навіть сходинки будуть знайомі", - пише блогер.

За його словами, дружина ватажка бойовиків і, скоріше всього він сам, проживають за адресою вул. Постишева, 83, що знаходиться на перетині просп. 25-річчя РККА та вул. Постишева. 

"Шановні "Тіні" і партизани Донецька, сподіваюся вам хтось передасть, де вони живуть. Я пропоную вам їх не вбивати, ні в якому разі! Візьміть дружину гнома з дитиною і вивезіть на підконтрольну Україні територію (можна в Слов'янськ). А потім можна зробити Моторолі пропозицію: дружина з дитиною в обмін на Савченко. І нехай він котить до Москви і бере штурмом СІЗО ... ", - пише блогер.
Читайте також: Уважний "Моторола" подарував своїй дружині на день народження машину