Війна
3 квітня 2015
Від російських терористів чекають кривавих провокацій на Великдень
12 квітня, бойовики самопроголошених "республік" запланували провокацію проти мирних жителів на тимчасово окупованих територіях Донбасу.
news-image

Як передає Є | Єдність.інфо, про це під час брифінгу повідомив заступник командувача АТО, полковник Валентин Федичев.

«Бойовики готують масштабну криваву провокацію. Можливі провокації біля храмів на території захопленої "ДНР" і "ЛНР" під час святкування головного християнського свята - Великодня, 12 квіня. Можливі обстріли святкових молебнів і маніфестацій", - повідомив офіцер.

Крім того, терористи планують ще одну провокацію. Вони спланували мінування автобусів і маршрутних таксі, які будуть слідувати з окупованої території у напрямку міст Маріуполь та Бердянськ. У загибелі пасажирів бойовики планують звинувачувати сили АТО, які нібито мінують дороги для вбивства мирних жителів Донецької області.

Нагадаємо, раніше спікер АТО Андрій Лисенко повідомив, що бойовики шиють собі шеврони Збройних Сил України і їздять на тимчасово окупованих територіях на українському танках. Це свідчить про те, що вони готують провокації проти мирних жителів Донбасу з метою зриву мирного врегулювання конфлікту.