Війна
8 квітня 2015
Москаль заборонив у прикордонних районах та обласних містах Луганщини продавати військовим алкоголь
Крім того, очільник Луганщини заборонив рибалити, полювати та проводити туристичні подорожі.
news-image

Керівник обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль ввів на більшій частині Луганщини тимчасові режимні обмеження, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

Зокрема, на території області забороняється здійснення польотів на безпілотних та легкомоторних літальних апаратах, проведення відео- кіно- та фотозйомки місцевості (ця заборона не стосується працівників ЗМІ), а також виконання стрибків та польотів із використанням парашутів.

Крім того, для недопущення нещасних випадків через боєприпаси, що не вибухнули забороняється полювання та рибальство, рух автомобілів дорогами, що відсутні в реєстрі автомобільних доріг і ведуть до кордону поза пунктами пропуску, перебування іноземців без відповідної реєстрації, проведення туристичних подорожей, а також - продаж військовослужбовцям спиртних напоїв.

Очільник Луганщини заборонив знаходитися в населених пунктах особам без документів з 22.00 до 5.00 ранку.

Тимчасові режимні обмеження запроваджуються в дев’яти з дванадцяти районів Луганської області (тих, що межують із Росією та окупованими територіями), а продаж військовим алкоголю — також у трьох містах обласного підпорядкування — Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Читайте також: У Троїцькому селяни порізали трансформатори на металобрухт - Москаль