Політика
8 квітня 2015
Президент Польщі зустрівся з Порошенко і порадив Україні враховувати помилки Польщі
Президент Польщі Броніслав Коморовський на зустрічі з Президентом України Петром Порошенко порадив Україні враховувати помилки Польщі у реформуванні країни.
news-image

Сьогодні Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом Польщі Бронисловом Коморовським, який прибув з офіційним візитом до Києва, передає Є | Єдність.інфо.

Про це йшлося в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента України.

Під час прес-конференції лідер Польщі наголосив, що активно проводяться заходи, які направлені на надання Україні підтримки та допомоги в умовах складної економічної ситуації. Політик висловив свою підтримку стосовно нелегких внутрішніх реформ в Україні.

 

 

"Польський досвід, на мою думку, може бути безцінний в цій ситуації. Його не можна рахувати тільки в грошах, тому що ми передаємо досвід, який є не лише вдалим, давши нам можливість стати успішною країною. Також є досвід, який не завжди був корисний для нас. Ми бажаємо українцям, щоб вони вчилися на наших помилках, а не лише на наших успіхах", - наголосив Коморовський.

Також Президент Польщі наголосив, що партнерські відносини між країнами повинні базуватися на принципах, коли країни одна одній потрібні.

Нагадаємо, що Президент Польщі вперше в історії виступить у Раді. 

Читайте також: Президент Польщі вперше в історії виступить у Раді