Війна
13 квітня 2015
На Донеччині українські військові допомогли місцевому мешканцю, який потрапив у біду
Військовослужбовці Збройних Сил України допомогли на дорозі місцевому мешканцю.
news-image

На Донеччині військовослужбовці ЗСУ прийшли на допомогу місцевому мешканцю, який потрапив в біду на дорозі передає Є | Єдність.інфо.

Про це повідомили в прес-службі АТО.

"У зоні проведення антитерористичної операції офіцери Збройних Сил України зі складу Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на Донеччині прийшли на виручку місцевому мешканцю – водію автомобіля, який потрапив у біду.",- йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби військовослужбовці побачили вантажний автомобіль, який з’їхав з траси. Незважаючи на жорсткий графік переміщення та часові обмеження, офіцери допомогли водію.

Згодом водій вантажівки повідомив, що його автомобіль перевозив з Дніпропетровщини продукти харчування для мешканців Донбасу.

"Я опинився в дуже складній ситуації. Ця дорога пустинна, мобільний зв’язок майже відсутній, і трапитися могло будь що. Тому побачити тут військову машину було для мене справжнім щастям. Українські військовослужбовці зробили все для того, щоб я зміг благополучно дістатися до місця призначення. Щиро дякую воїнам нашої армії за людяність та готовність прийти на допомогу тому, хто потерпає лихо.", - розповів він.