Резонанс
14 квітня 2015
Міжнародні експерти прибули до місця падіння Боїнгу
Спеціалісти з Нідерландів, Австралії та Малайзії планують якомога швидше відновити пошуки на місці катастрофи малайзійського Боїнга.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо, запланований графік роботи місії передбачає відновлення пошуків, але їх проведення, як і раніше, залежить від ситуації на фронті. 

Першочергово експерти проведуть роботу, спрямовану на пошуки останків і особистих речей загиблих, - розповіли в Міністерстві безпеки та юстиції Нідерландів. - Вони розраховують отримати доступ до північно-західної частини місця події, де раніше пошуки провести не вдавалося. Все знайдене буде доставлено до Нідерландів".

Нагадаємо, 17 липня минулого року Боїнг "Малайзійських авіаліній" зазнав катастрофи в Донецькій області. Літак здійснював рейс з Амстердама до Куала-Лумпур. На його борту перебувало 298 осіб, 196 з яких були громадянами Нідерландів.

У Нідерландах, в місті Хілверсум і дотепер відбувається процес ідентифікації жертв катастрофи. На даний момент ідентифіковані тіла 296 пасажирів, які перебували на той час в літаку. Два тіла громадян Нідерландів ще залишаються неідентифікованими.

Читайте також: Малайзія направила в Україну своїх експертів на місце падіння рейсу МН-17