Політика
15 квітня 2015
«Іноді здається, що Янукович був совіснішим, ніж влада зараз»,- Семенченко
Екс-командир добровольчого батальйону "Донбас" розповів про корупцію та війну.
news-image

Народний депутат України, екс-командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко розповів в ефірі каналу "24" про свої враження від сучасної влади, передає Є | Єдність.інфо.

Семенченко розповів, що з перевірених джерел дізнався про моніторингові групи за участю російських та українських військових. Політик зазначив, що для миру в Україні потрібна лише перемога, але у влади на перемогу планів немає.

Як зазначив Семенченко, країна втрачає колосальні кошти, тому що не виконує зобов'язання та контракти по експорту зброї.

"Війна вигідна і тим, хто на ній заробляє і тим, хто відволікає людей від боротьби з корупцією.",— говорить Семенченко.

Нардеп розповів, що в часи Майдану влада відчитувалась перед людьми, а зараз лише імітують боротьбу з корупцією.

Семенченко також дав коментар стосовно добровольчого батальйону, який раніше очолював.

"З 9-го лютого я передав командування батальйоном начальнику штабу Анатолію Венагродському, який для мене є символом солдата. Він не здавався у полон, вивів хлопців з-під Іловайська", — зазначив політик.

За словами Семенченко, за цей час було багато спроб позбавитися від батальйону та розчинити його серед ЗСУ. Зараз батальйон перебуває в Широкино. Політик вважає, що є чіткі факти корупції в уряді і коаліція повинна провести справедливе розслідування і покарати винних.

"Злодійство у країні зараз процвітає. Крадуть так, що складається враження, що Янукович був совіснішим.",— зазначив Семенченко.

Підсумовуючи сказане, Семенченко зазначив, що коли почнуться бойові дії він буде поряд з батальйоном. А у війни два результати – або перемога або поразка.