Суспільство
15 квітня 2015
Повернення "Білого братства". Марія Деві Христос проповідує в РФ про захоплення України рептилоїдами
На думку засновниці "Білого братства", владу в Україні отримали рептилоїди, завдання яких - "знищити Святу Русь".
news-image

Дончанка, засновниця популярної на початку 1990-х років тоталітарної секти "Біле братство" Марина Цвігун, відома під псевдонімом Марія Деві Христос, виїхала до Росії, де створила нову релігійну організацію, передає Є | Єдність.інфо.

У Росії Цвігун, яка взяла псевдонім Вікторія Преображенська, позиціонує себе як борець з не лише з "київської хунтою", а також - з "рептилоїдами" і "сатаною", що за її словами, захопили Україну.

Після втечі з України Цвігун створила власну секту, запустила інтернет-радіо, а також почала видавати журнали і публікувати власні статті на персональному сайті.

У статтях Преображенської  повідомляється, що владу в Україні отримали рептилоїди, завдання яких - "знищити Святу Русь".

Назви статей чітко демонструють ідеологічну підоснову проекту: "Сила і захист від рептилоїдів - слов'янська матір світу", "ЄС - зашморг для слов'ян або Армагеддон", "Рептилоїди - в овечих шкурах, або на астральних фронтах Апокаліпсису", "Захід скидає маску демократії" , "Чіпізація буде переможена".

У своїх матеріалах Цвігун також різко критикує Юлію Тимошенко, яку звинувачує в тому, що та нібито зазіхнула на її Престол і звання "Матері Світу". У мережу викладені також і вірші Цвігун, під назвами "Янукович, тримайся !",  "Новоросія", "Рептилоїди", "Хунті", "Леґітимний", "Европомойка".

Згідно автобіографії, 11 квітня 1990 під час операції лікарі зафіксували клінічну смерть Марини Цвігун, що тривала 3,5 години. Тоді вона нібито отримала одкровення про свою месіанську природу, після чого прийняла ім'я Марія Деві Христос. За деякими даними, клінічна смерть настала під час за одними даними - п'ятого, за іншими - сьомого аборту. У 1990 році вона закликала всіх об'єднатися в Велике Біле Братство перед Страшним судом і входженням людства в "шосту расу".

Нагадаємо, за короткий час в 1990-1991 році громади деструктивної секти з'явилися майже в усіх містах СРСР. 1 квітня 1992 Прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно Цвігун. 9 лютого 1996 Київський міський суд визнав її винною за статтями 187-5 (Захоплення державних або громадських споруд або будівель), 209 (Посягання на здоров'я громадян під виглядом здійснення релігійних обрядів), 101 ч. 1 (Умисне тілесне ушкодження) КК України та засудив до чотирьох років позбавлення волі у ВТК загального режиму. Незабаром вона достроково звільнилася.