Світ
17 квітня 2015
Фотограф, яка захоплюється красою грудного вигодовування створює дивовижні знімки (фото)
Відомий фотограф Іветта Івенс фотографує своїх моделей у вуличних умовах, як нагадування про те, що грудне вигодовування є абсолютно природним.
news-image

Під впливом історій про жінок, яких просять прикритися, коли вони вигодовують груддю своїх немовлят у громадських місцях, американський фотограф  Іветта Івенс створила серію знімків, в яких показує, що це цілком природно, передає Є | Єдність.інфо.

Іветта звернула свою увагу на красу грудного вигодовування, на природність цього процесу. Вона вважає, що мами повинні бути в змозі годувати своїх дітей, коли вони хочуть.

"Я хочу, щоб люди дивилися на грудне вигодовування, як якщо б це була кішка, яка годувала кошенят або будь-хто з інших тварин. Забудьте про приховування, годування у громадському туалеті, вікові обмеження. Цей процес лише між матір'ю та її дитиною.",- розповідає фотограф.

Фотограф вибирала для своїх робіт тему "Грудне вигодовування богині» у вуличних умовах, як нагадування, що грудне вигодовування є "абсолютно нормальна річ."

"Улюблена частина моєї роботи, коли відчуваєш, що відбувається диво",- коментує Іветта.

Івенс також буде ініціатором арт-шоу в Чикаго під назвою «Я годую грудьми мого малюка», який відзначатиме жінок, які хочуть годувати своїх дітей довше, ніж зазвичай вважається «нормальним» в суспільстві.