Війна
19 квітня 2015
"Все перевернулося в голові, хочеться вступити до лав батальйонів України", - колишній ополченець
Російський підприємець Бондо Доровських поділився своїми враженнями від війни на Донбасі.
news-image

Російський підприємець Бондо Доровських, який воював на Донбасі розповів про банду Мозгового, в якій опинився, інформує Є | Єдність.інфо з посиланням на Радіо Свобода.

За словами чоловіка, він був переконаний, що їде воювати з фашизмом. Він потрапив в бригаду "Привид" терориста Олексія Мозгового. Опинившись у справжній банді кримінальників і головорізів чоловік змінив свою думку стосовно цієї війни, тому що там відбувається зовсім не те, про що він мріяв, і "ніякої" російської ідеї "там немає".

"Все так перевернулося в голові, що хочеться вступити до лав батальйонів України, щоб відстоювати їх незалежність", - каже колишній ополченець.

За словами Бондо, на політику бойовикам наплювати. Він зазначив, що здебільшого це раніше судимі, причому неодноразово судимі чоловіки.

"Комічність в тому, що ці раніше судимі розшукують колишніх співробітників міліції.",- розповідає росіянин.

Чоловік розповів, як терористи відразу після укладення Мінських домовленостей взялися обстрілювали позиції української армії, щоб спеціально порушувати "перемир'я".

"Я з Алчевська хотів виїхати відразу, але хотів ще доїхати до передової, подивитися, що відбувається там. Там я почав співчувати українцям. Тому що це було перемир'я, а їх крили важкою реактивною артилерією",- каже Бондо.

За словами росіянина, коли по рації чуєш, як там люди кричать, звичайно ж, ти розумієш, що все відбувається з точністю навпаки, чим ти думав.

"Почуття жалості до тієї сторони, яких просто там знищують. А знищують їх звичайні головорізи, їм без різниці, проти кого воювати, у них спосіб життя такий бандитський",- підсумував колишній "ополченець".