Світ
21 квітня 2015
В Росії з'явилася ослиця Джен Псакі
У Рязані співробітники міні-зоопарку вирішили назвати тварину Джейн Псакі за її нестерпний характер і агресивність по відношенню до інших тварин.
news-image

Як пишуть російські ЗМІ, чотирирічна ослиця отримала своє прізвисько не просто так. За час перебування в зоопарку під Рязанню тварина не змогла ужитися з іншими його мешканцями і продемонструвала свій поганий характер, передає Є | Єдність.інфо.

Ослицю привезли з Астраханської області, і на той момент клички вона ще не мала. Першим її сусідом по вольєру став африканський страус. Проте їх відносини закінчилися конфліктом вже в перший день. Нещасний страус був змушений весь час бігати по вольєру, рятуючись від агресивної сусідки.

Однак і з іншими тваринами стосунки у неї не склалися, в тому числі і з кабанами. За словами директора зоопарку, ослицю помістили до кабанів, але й там стали відбуватися сутички. Тоді її переселили в окремий вольєр по сусідству. Однак кабан Боря настільки не любив новеньку, що прогриз металеву сітку, через дірку пробрався до ослиці і покусав ту за ногу.

Така поведінка ослиці наштовхнула керівників зоопарку назвати її Джейн Псакі. 

Нагадаємо, що російські ЗМІ запевняють, що порося назване на честь президента США, поводиться абсолютно по-свинськи. За історією, у зоопарку Волгограда намагаються перевиховати неслухняне порося, назване Обамою. Чорне порося, начебто, має поганий характер. 

Читайте також: Кличко покормив валлійських кіз (фото)