Міла Куніс висміяла судовий позов від української "подруги дитинства" (відео)
Голлівудська актриса Міла Куніс відповіла на судовий позов, пред'явлений українською співачкою Крістіною Каро.
news-image

Голлівудська актриса Міла Куніс відповіла на судовий позов, пред'явлений українською співачкою Христиною Каро, повідомляє US Weekly.

Разом з чоловіком, актором Ештоном Кутчером, Куніс записала жартівливе відео і в ньому спростувала нібито вчинене 25 років тому викрадення курчати, в якому її звинуватила Каро, що стверджувала, що є подругою дитинства Міли. Подружжя стилізували відеозапис під судове слухання, в якому Катчер грав роль обвинувача.

"Отже, ви вкрали курку у грудничка, який говорив по-англійськи, живучи на Україні?" - "Допитував" актор свою дружину, натякаючи на те, що Каро значно молодше 31-річної Куніс. Міла, в свою чергу, в жаху заперечувала цей факт.

22 квітня стало відомо, що Христина Каро, яка здобула популярність після публікації в мережі музичного кліпу Give Me Green Card ("Дайте мені грін-карту"), пред'явила позов Мілі Куніс на п'ять тисяч доларів. Дівчина стверджувала, що Куніс, її колишня однокласниця і подруга, вкрала у неї курча по кличці Собачка. Втрата улюблениці, за словами Каро, завдала їй емоційну травму, змусила проходити курс дорогої психотерапії та "завадила здійснити американську мрію".