Суспільство
23 квітня 2015
Нардеп Андрій Мірошник під час засідання Ради збирається на Мальдіви та пише коханці (ФОТО)
Журналісти зняли повідомлення депутата Верховної Ради від фракції "Cамопоміч", який замість роботи вів переговори про покупку туру на Мальдіви та листувався із подругою.
news-image

Як повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на інформаційне агентство "Українські новини", виходячи з тексту смс, вартість туру для депутата з родиною становить понад 10 тисяч євро, що при "спеціальному курсі" 22,75 грн/євро обійдеться депутату та його родині в 234 тисяч гривень.

Цікаво, що Мірошник займається опікуванням соціально незахищених громадян на посту секретаря Комітету ВР у справах ветеранів та інвалідів. Крім того, у робочий час депутат пояснювався в почуттях своїй коханці.

Я замість того щоб про країну думати, думаю про кохану, яка вирішує глобальні питання з кукурудзою, - написав депутат абоненту по імені Оля. 
Часу мені не даєш, моє серце зараз з сім'єю, ти знаєш, мені дуже важко, тобі теж, спусти поки все на гальма, пліз, я приїду поговоримо, - відповіла Ольга.

Журналісти зацікавились особою Олі, адже жінку Мірошника звуть Інна. Про це він сам зазначив у своїй біографії на офіційному сайті "Самопомічі".

Читайте також: Альона Кошелєва вважає, що в Києві все ще стоїть пам'ятник Леніну (відео)