Світ
24 квітня 2015
«Нічні вовки» не бояться провокацій в ході мотопробігу по Європі
«Нічні вовки» в п'ятницю вирушили у великий мотопробіг по Європі на честь 70-річчя Перемоги.
news-image

Напередодні старту великого мотопробігу учасники клубу «Нічні вовки» розповіли навіщо на честь 70-річчя Перемоги відправляються в Берлін, інформує Є

Перед стартом мотопробігу в Москві пройшов рок-концерт на підтримку населення Донбасу. В концерті прийняли участь актор Олександр Цуркан, творчий колектив з Донецька «Козачий двір», Сергій Скачков.

Як відомо, «Нічні вовки» в п'ятницю вирушили у великий мотопробіг по Європі на честь 70-річчя Великої Перемоги. Мотоциклісти поїдуть за маршрутом Москва - Мінськ - Брест - Вроцлав - Брно - Братислава - Відень - Мюнхен - Прага - Торгау - Карлсхорст - Берлін. Свято Перемоги росіяни планують зустріти в німецькій столиці.

Нагадаємо, що в Німеччині та Польщі звістку про швидкий приїзд російських «вовків» зустріли непривітно. Поляки пригрозили не пустити байкерів в Європу. На їхню думку, мотоциклісти можуть символізувати початок агресії Москви.

Читайте також: "Нічні вовки" через Польщу збираються приїхати до Німеччини. Поляки протестують.

«Провокацій не боїмося. Ми робимо добру справу, а значить з чистим серцем і з відкритою душею. Відповідно, ми їдемо спокійно і мирно »,- заявляють представники клубу «Нічні вовки».