Суспільство
25 квітня 2015
Сьогодні відкрився Благодійний фестиваль Миру та Добра (ФОТО)
Сьогодні, 25 квітня, на території Ботанічного саду ім. М.М.Гришка розпочався дводенний Благодійний фестиваль Миру та Добра.
news-image

Незважаючи на похмурий ранок і дощ на території Ботанічного саду зібралося чимало дітей і батьків, повідомляє Є.

Причина - цікавий сімейний вікенд з пікніком, гральними зонами, майстер-класами, виступами дитячих колективів на професійній сцені та багато інших веселощів у рамках великого Благодійного фестивалю Миру та Добра, кошти від якого будуть спрямовані на потреби дитячого будинку.

Поки малеча бавилась у гральних зонах, розважалась з професійними аніматорами, дорослі мали змогу побачити о 12.00 офіційне відкриття заходу, яке вів Геннадій Попенко.

Виступили запрошені відомі гості Олена Гребенюк і Аліса Петрик, які привітали відвідувачів та подякували організаторам за цікаву й потрібну ідею. В рамках фестивалю відбувся показ дитячої колекції дизайнера Олени Логвинової за участі дочок Ірени Карпи, Геннадія Попенка, Олександра Соколовського і Марії Жулай, Павла Табакова.

На професійній сцені виступили юні лауреати міжнародних і всеукраїнських конкурсів, вражаючи майстерністю та артистизмом. Окремо хотілося б сказати про книжну зону обміну, де можна було придбати будь-яку книгу за своїм смаком. Кошти від продажу передаються на благодійні потреби, на допомогу армії.

Нам вдалося поспілкуватись з організатором фестивалю Вікторією Чекурдою, яка розповіла, що ідея фестивалю в рамках проекту "Сімейні вікенди" народилася нещодавно, раніше проводились подібні заходи на морі, а зараз у планах провести влітку спортивні вікенди для дітей та їх батьків.

Завтра 26 квітня буде другий день фестивалю, тому запрошуємо на це весняне свято, яке подарує вам і вашим дітям чудовий настрій і незабутні враження.

Читайте також: Кличко продав квитки на бій брата за $ 26 тис