Світ
1 травня 2015
Чоловік з'їв 7000 калорій і не встановив рекорд із-за останньої чашки квасолі
Чоловік прийняв виклик і намагався з'їсти сім фунтів м'яса, включаючи яловичину, ребра, копчену свинину, ковбаси, курячі крильця.
news-image

Чоловік з'їв  7000 калорій, але не зміг з'їсти останню чашку квасолі, передає Є

Виклик, який прийняв чоловік містив сім фунтів м'яса, включаючи яловичину, ребра, копчену свинину, свинячі ребра, ковбаси, курячі крильця і боби. Це все подається з булочкою, салатом з капустою і великою порцією фрі, ніби всього цього м'яса недостатньо.

Сотні відважних відвідувачів бралися за виклик у стилі "Людина проти їжі" у закладі, який знаходиться в Ньюкаслі. Виклик полягає в тому, щоб очистити свої тарілки протягом години, але до цих пір ніхто не зумів завершити його. 

Адам, з Лідса, графство Йоркшир, прийняв виклик у неділю в спробі виграти свого суперника Ренді Сантела, який виграв конкурс в минулому році.

Але незважаючи на те, що чоловік завоював більше 20 титулів "поїдання їжі" по всій країні, щоб закінчити трапезу, Адаму не вдалося закінчити трапезу протягом відведеного часу. Для завершення завдання чоловік не з'їв лише горщик бобів.

"Я взявся за виклик, але їжі на блюді виявилося занадто багато для мене. Якби я мав додаткові п'ять чи десять хвилин, я міг би зробити це.",- розповідає Адам.

Варто зазначити, що претенденти звільняють ресторан від будь-якої відповідальності за травми. Однак, якщо виклик виконаний, переможець не платить за їжу, отримує футболку, а його фото розміщають на стіні слави ресторану Ньюкасла.