«Земля російська горітиме під її ногами»,- Милонов про Собчак
Російський політик-мораліст обурений фотографією телеведучої, яка образила почуття віруючих.
news-image

 

Хвилю обурення викликала фотографія Ксенії Собчак, на якій 33-річна телеведуча позує в наряді церковнослужителя з накладною бородою, передає Є

Користувачі «Інстаграма» залишили сотні гнівних коментарів під скандальної публікацією, звинувативши Собчак в образі почуттів віруючих.

Читайте також: Собчак знову засудили росіяни

Чергова провокація журналістки зачепила і члена партії «Єдина Росія» Віталія Мілонова. 

 

"Як правозахисник і мистецтвознавець, можу сказати, що жарти Собчак нижче плінтуса в Росії ніколи не цінувалися. Як і люди, які намагаються видавати себе за журналістів, не будучи такими. Вона повинна носити взуття на високій платформі тому, що земля руська горітиме під її ногами!", - заявив політик.

Милонов зазначив, що Ксенія хоче здаватися хоч комусь потрібною в контексті того, що її нібито хтось хоче вигнати звідси або їй хтось загрожує. На думку політика, вона намагається стати новою декабристкою і політичною жертвою, але нікому вона не потрібна.

"Жертва повинна мати цінність. Ксенія Анатоліївна так само, як і її «дірявий» друг Красовський, цінності не представляє.",- підсумував відомий мораліст Держдуми.

На думку Милонова, Ксенію у в'язницю не посадять, тому що вона божевільна. Її визнають неосудною.

"Вона рано розпещена наркотиками і алкоголем дитина. Вона не знайшла себе серед московської тусовки. Вона жалюгідна шістка. Її використовують як смердючу ганчірку, кинуту посеред святкового столу з метою викликати шок. Вона всього лише штучна какашка, якою лякають людей на банкеті. Собчак - людина, яка не має право асоціювати себе з Росією, і мені соромно за російську дипломатію, коли я бачу Собчак -випускніцу МДІМВ. Вона завжди всюди по блату і ніколи ні за що не боролася", - заявив Мілонов.