Суспільство
12 травня 2015
Геї проти Росії: Шведська гей-реклама лякатиме російських підводників (ФОТО)
Неоновий рекламний щит з гей-моряком відлякуватиме підводні російські човни в Балтійському морі. Організували такий "оберіг" активісти "Шведського товариства миру і розв'язання конфліктів".
news-image

Як повідомляють російські ЗМІ з посиланням на сайт організації, на рекламі зображений анімований силует напівголого чоловіка в пілотці матроса. Називають активісти рекламу "системою підводного оборони", передає Є.

На щиті написано російською мовою "Ласкаво просимо до Швеції", яка з 1944 року легалізувала одностатеві відносини в країні.

Це не всі сюрпризи. Така реклама передає повідомлення на азбуці Морзе: "Заходьте сюди, якщо ви геї". Додамо, у Росії діє законодавча заборона на пропаганду гомосексуалізму. Та активісти переконані, що російські моряки можуть бути зацікавлені у знайомстві зі шведськими геями.

Нагадаємо, восени минулого року шведські військові проводили масштабну операцію з пошуку у прибережних водах військового підводного човна РФ. Випадків несанкціонованих появ російських підводних човнів у Балтійському морі з за останні півроку побільшало.

Читайте також: В Росії з'явилася парковка для геїв