Суспільство
13 травня 2015
Марк Цукерберг почув українців та дасть відповіді щодо українського офісу Facebook
Цукерберг почув прохання українців відкрити офіс Facebook у Києві.
news-image

Як повідомляє «Є» із посиланням на ВВС, Цукерберг почув прохання українців відкрити офіс Facebook у Києві та дасть відповідь на це у п'ятницю.

15 травня о 3:30 ночі за київським часом Цукерберг публічно відповідатиме на ті запитання користувачів з усього світу, котрі отримали найбільше "лайків" на його сторінці. Це одне з запитань, яке є в списку, і завтра Марк Цукерберг дасть на нього відповідь", - розповіла представник прес-служби соцмережі Ешлі Занді.

 Нагадаємо, багато українських користувачів обурені тим, що адміністрація соцмережі безпідставно, на їхню думку, блокує деяких користувачів з України. Вони звинувачують у цьому проплачених російських коментаторів, так званих "тролів", які скаржаться адміністраторам соцмережі на публікації українських блогерів. На думку багатьох, рішенням проблеми може стати відкриття в Києві офісу Facebook, який стежитиме за контентом.

Ідею українських блогерів також підтримав президент Петро Порошенко, написавши в Twitter, що "Україна справді потребує офісу Facebook".

Читайте також: Порошенко підтримав ідею "українського Фейсбуку"