Війна
14 травня 2015
У Донецьку був парад "ряджених" - Аброськін (ФОТО)
Начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін розповів, що всі "ряджені під керівництво ДНР", що приймали парад на 9 травня в Донецьку, переважно є особами, які розшукуються за скоєння того чи іншого злочину на території Росії.
news-image

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Є»

 

Туди (до Росії - прим.ред.) їм дороги немає. В Україні вони також оголошені злочинцями за активну участь у вбивствах мирних громадян, тортурах наших військовослужбовців, - додав він.

 

Проте найцікавіша частина посту Аброськіна присвячена персональним даним  про так зване "військове керівництво" терористів з фотографіями кожного:

 

 

"Командувач парадом" - заступник міністра оборони ДНР Сергій Миколайович Великородний, 1971 року народження, громадянин РФ. На території Російської Федерації знаходиться в розшуку за "шахрайство, вчинене організованою групою осіб в особливо великих розмірах". "Воює" у Донецькій області "ще зі Слов'янська".

"Міністр оборони ДНР" Володимир Кононов, 1974 року народження. У минулому житті - тренер і педагог. У НФВ з квітня 2014 року.

"Командир ОМОН Беркут" Андрій Терещенко. Вже про нього раніше писав. Повторю лише, це колишній український міліціонер, який зрадив присягу і перейшов на "службу" до самопроголошеної "ДНР".

"Командир 1-го окремого танкового батальйону (підрозділ" Сомалі ")" Михайло Толстих, 1980 року народження, кличка Гіві. На його руках кров українських військових і мирних громадян ще з квітня 2014 року.

"Командир другого окремого танкового батальйону" Петро Ручйов.

"Командир окремого розвідувального батальйону", ватажок НВФ "Спарта" Арсеній Павлов, 1983 року народження, громадянин Російської Федерації кличка "Моторола".

"Перший заступник начальника ППО 7 окремо-мотострілецького зенітно-ракетного дивізіону" Сергій Солодов, 1972 року народження, призвісько "Солод".

Нагадаємо, 9 травня на парад з нагоди Дня Перемоги в Донецьку вийшли 30 одиниць техніки та близько 1,5 тис. сепаратистів. Лідери сепаратистів хизувались нагородами "Герой ДНР", "За оборону Слов'янська", за анексію Криму тощо. 

Читайте також: Парад в Донецьку: 30 одиниць техніки, Моторола в орденах, ОМОН Росії та 1,5 тис. сепаратистів (фото)