Війна
15 травня 2015
Генштаб: Авдіївку обстріляли з танків і зеніток
Увечері 14 травня бойовики на Донбасі продовжували обстріл позицій українських військових, а також мирних населених пунктів на Донецькому напрямі.
news-image

Як повідомляють в прес-центрі штабу АТО, ситуация уздовж лінії розмежування залишається напруженою, передає «Є».  

Під вогонь артилерії і мінометів різних калібрів, кулеметів й іншої техніки потрапили Опитне, Авдіївка, Піски, шахта Бутівка, Карлівка, Старогнатівка.

Танки, зенітні установки, артилерія, міномети і гранатомети вели вогонь безпосередньо по населеному пункту Авдіївка, – відзначили в штабі.

За даними заступника начальника обласної міліції Іллі Ківи, в Авдіївці під час обстрілів було поранено 12-річного підлітка, з пораненням легені від доправлений до лікарні Димитрова.

На Луганському напрямі обстріл вівся по Щастю, Трьохізбенці, Сокільниках і Станиці Луганської. Бойовики використовували гранатомети і стрілецьку зброю. Також стріляли по Широкиному, Кировому і Ленінському.

Був зафіксований проліт беспілотников у районі Мангуша, Широкиного, Чермалика, Ялти. 

Як повідомлялося раніше, минулої ночі в Донецьку були чутні вибухи і залпи. У соціальних мережах дончане повідомляли про спалахи в районі аеропорту, який знаходиться недалеко від Путіловського мосту.

Читайте також: Гаряча точка: Авдіївка під захистом «Ведмедя»