Світ
16 травня 2015
У Чечні відбулося весілля керівника міліції з 17-річною (відео)
У столиці Чечні Грозному відбулося весілля керівника Ножай-Юртівського управління міліції Нужуда Гучігова з 17-річною Луїзою Гойлабієвою, яке викликало неоднозначну реакцію в суспільстві.
news-image
Оголошую вас чоловіком і дружиною. Вам вручається ваш перший сімейний документ, - цитує російське видання "Говорить Москва" співробітника рагсу Грозного.

Голова республіки Чечня Рамзан Кадиров привітав наречених в Instagram. Він назвав їх одруження весіллям тисячоліття і побажав їм довгих років щастя. При цьому щодо тих, хто, за його словами, втручався в особисте життя людей, готуються позови.

Раніше пан Кадиров заявив, що скандал навколо весілля 17-річної дівчини і поліцейського, якому 57, а за іншиим даними 46 років, замовлений "якимись панами лібералами".

За його словами, публікації у ЗМІ "напхані брехнею". Зокрема, пан Кадиров заявив, що і дівчина, і її батьки погодилися на одруження. Крім того, голова Чечні назвав невартими розмови про істотну різницю у віці між нареченим і нареченою, зазначивши, що "у любові немає віку".