Спорт
21 травня 2015
НОК запрошує всіх прихильників спорту проводити національну збірну України на І Європейські ігри
23 травня на НСК «Олімпійський» можна буде зустрітися з уславленими спортсменами та проводити національну збірну на І Європейські ігри.
news-image

23 травня Національний олімпійський комітет України запрошує всіх прихильників спорту відсвяткувати разом Олімпійський день, пише «Є» із посиланням на прес-службу НОК.

Захід проходитиме на НСК «Олімпійський».

Під час свята відбудеться церемонія проводів національної збірної команди України на I Європейські ігри, що з 12 по 28 червня проходитимуть у Баку. Церемонія розпочнеться об 11:00.

Крім того, з 9:00 до 17:00 всіх відвідувачів чекає традиційний символічний забіг, олімпійська розминка, різноманітні спортивні активності та зустрічі з уславленими олімпійцями,  

У всіх, хто цього дня завітає на НСК «Олімпійський», буде чудова можливість вперше в історії святкування Олімпійського дня пробігти безпосередньо по легкоатлетичним доріжкам самого стадіону, на якому в 1980 році палав олімпійський вогонь.

  Учасниками свята стануть, зокрема, Олімпійські чемпіони та призери світових та континентальних першостей: Сергій Бубка, Наталія Добринська, Олексій Торохтій, Олена Підгрушна, Олена Костевич, Микола Мільчев, Ольга Жовнір, Олег Верняєв, Жан Беленюк, члени Комісії атлетів НОК та ветерани спорту.