Собаки Джонні Деппа винні у зупинці зйомок "Піратів Карибського моря"
Актор, який зараз знімається в фільмі «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» в Австралії, був змушений покинути континент. У Деппа виникли проблеми з утримуванням своїх домашніх улюбленців – йоркширських тер’єрів Бу і Пістоля.
news-image

Як повідомляє «Є» з посиланням на іноземні ЗМІ, через скандал з собаками актор був змушений поїхати з Австралії до США 25 травня увечері.

Справа в тому, що він порушив закон, не дозволивши ветеринарному контролю оглянути своїх псів. У зв’язку з цим міністр сільського господарства Австралії Барнабі Джойс став вимагати, аби тварин вивезли з Австралії протягом 50 днів. В іншому випадку – Бу і Пістоля пригрозили усипити.

Актор, почувши ультиматум, відправив своїх улюбленців назад додому, але сам теж вирішив залишити Австралію.

Проте прес-агент Деппа запевняє, що актор перервав зйомки фільму не через інцидент з владою, а просто поїхав побачитися з донькою. Коли повернеться Джонні Депп, наразі не повідомляється.

Історія має продовження. Як зазначив представник Мінсільгоспу Австралії, якби актору пред’явили звинувачення в порушенні правил ветеринарного контролю, то він отримав би покарання у вигляді штрафу $ 270 тисяч доларів або позбавлення волі на 10 років. Проте, поки що таке звинувачення не висувалось і навряд чи буде.

Думки населення Австралії з приводу інциденту розділилися. Дехто заявляє, що дотримуватися внутрішніх розпорядків в країні повинні всі, навіть приїжджі знаменитості. А інші побоюються, що через роздутий в мас-медіа скандал кінокомпанії Голівуду припинять співпрацю з австралійськими компаніями.

Як відомо, один раз Джонні Депп уже змушений був переривати зйомки у фільмі через травму руки.

Прем’єра п'ятого фільму про пиратів «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» запланована на липень 2017 року.

Читайте також: Донька Джонні Деппа дебютувала як фотомодель (фото)