Спорт
28 травня 2015
Мирон Маркевич: Особливо образливим вийшов третій гол
Наставник дніпропетровського "Дніпра! Мирон Маркевич - про фінальний матч Ліги Європи.
news-image

Наставник "Дніпра! Мирон Маркевич прокоментував поразку своєї команди від "Севільї" (2:3) у фінальному матчі Ліги Європи, повідомляє «Є».

Ми сьогодні програли хорошій команді, але при цьому, вважаю, показали непоганий футбол. Нам трішки не пощастило. Ми перший раз грали у фіналі, а у Севільї значно більше досвіду. Це, звичайно ж, позначилося на результаті. Ми просто намагалися показати хорошу гру, - зазначив Маркевич.
На жаль, ми грубо помилилися в епізодах, коли нам забивали другий і третій м'яч, хоча знали, що Карлос Бакка дуже агресивно діє на вістрі атаки. 
Особливо образливим вийшов третій гол, адже можна було просто вибити м'яч подалі. В ході всього розіграшу ми надійно діяли в обороні. Сьогодні забили два м'ячі, і зазвичай цього вистачало для перемоги. Але от в обороні ми зіграли досить добре. Щоб гідно боротися і в чемпіонаті, і на європейській арені нам, звичайно ж, потрібно ще кілька хороших футболістів, - сказав Маркевич.
Повірте, ми хотіли виграти, хоча й грали з класною командою. Ми дійсно грали для людей, старалися і хотіли домогтися успіху. Сподіваюся, у нас все ще попереду, - підсумував тренер "Дніпра".
Читайте також: У мережі з'явився промо-ролик до фінального матчу Ліги Європи (відео)