Співачка Анна Седокова судиться за спадщину покійного чоловіка
Седокова вийшла заміж за Валентина Белькевича в 2004 році.
news-image

Цей шлюб тривав близько двох років. У подружжя народилася дочка Аліна. Зараз їй десять років. Саме за її права почала боротьбу артистка, передає «Є».

За законом, претендувати на спадщину мають право батьки, діти померлого і його офіційна дружина. На момент смерті Белькевич був одружений вдруге на Олесі Белькевич.

Крім того, у нього в цьому шлюбі народився ще й син Володимир. Під час першого засідання, Анна не була присутня. На що конкретно претендує Седокова, поки не відомо, так як засідання було закритим.

Валентин ж, звичайно, не залишив жодних вказівок з приводу поділу його майна.

Нагадаємо, що колишній капітан київського Динамо Валентин Белькевич помер на 42-му році життя. Причиною смерті білоруського екс-півзахисника став тромб, що обірвався.

Нагадаємо, Белькевич провів у футболці Динамо більше десяти років, за які встиг відіграти більше 200 матчів. Після завершення кар'єри Валентин перейшов на тренерський місток і був наставником юнацьких і молодіжних команд Динамо. Белькевич - 4-разовий чемпіон Білорусі, 2-разовий володар кубка Білорусі, 7-разовий чемпіон України, 6-разовий володар кубка України, а також учасник півфіналу Ліги Чемпіонів 1999 року.